Skycrew circus arts η πρώτη σχολή σύγχρονου τσίρκο στην Καλαμάτα τέχνες τσίρκου παραστατικές

Save your hood

H μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα σοβαρό σύγχρονο πρόβλημα που απειλεί το πλανήτη μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν τα σκουπίδια τη ρίζα του προβλήματος παρά τις έρευνες και τις μελέτες που γίνονται κατά καιρούς από περιβαλλοντολόγους. Πολλοί ακόμα μάλιστα αδιαφορούν για την ανακύκλωση και για τα οφέλη που προσφέρει. Παρόλο αυτά όμως ακόμα και εν καιρώ πανδημίας, ευαισθητοποιημένοι πολίτες που σέβονται και αγαπούν τη φύση, παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους για να προστατέψουν τις γειτονιές μας.

Η Save your Hood ξεκίνησε τις δράσεις της από τα Τουρκοβούνια και τον Πειραιά, όπου 23 άτομα συν τη βοήθεια μερικών περαστικών κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από 18,200 λίτρα απόβλητα. Σε τρεις μόλις ώρες οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να κάνουν το τοπίο καθαρό, πιο όμορφο και ανανεωμένο.  

Σε συνέχεια αυτής της δράσης, δημιουργήθηκε στο facebook στις 19 Νοεμβρίου του 2020 η ομάδα Save your Hood, όπου και καλούσε κόσμο να λάβει συμμετοχή στις δράσεις καθαρισμού τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας. Η σχολή μας 

Όπως και ίδιοι αναφέρουν στο λογαριασμό τους η προσπάθεια αυτή έχει ως σκοπό να καθαρίστουν πολλές περιοχές αλλά και να καταφέρουν να επηρρέασουν θετικά τους πολίτες ώστε να αρχίσουν να προσέχουν και αυτοί το περιβάλλον.