Skycrew circus arts η πρώτη σχολή σύγχρονου τσίρκο στην Καλαμάτα τέχνες τσίρκου παραστατικές

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο Aerial Acrobatics Retreat Kalamata 2023

1) Πριν εγγραφείτε στο Aerial Acrobatics Retreat Kalamata 2023, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τις ημερομηνίες του ταξιδιού, ότι έχετε λάβει υπόψη το κόστος και ότι μπορείτε να τα ανταπεξέλθετε και στα δύο (είστε υπεύθυνοι για τυχόν πρόσθετα έξοδα που δεν περιλαμβάνονται στη σελίδα περιγραφής του retreat), και να έχετε έγκυρο διαβατήριο εάν ταξιδεύετε εκτός της χώρας σας.

2) Εντός μίας ημέρας από την υποβολή της φόρμας σας θα λάβετε ένα e-mail με τις πληροφορίες πληρωμής. Για να μπορέσετε να κατοχυρώσετε την θέση σας θα πρέπει να προβείτε σε προκαταβολή 50% εντός δύο εβδομάδων από την ημερομηνία που θα λάβετε τις οδηγίες πληρωμής και το υπόλοιπο 50% έως 30 Ιουνίου 2023. Οι τιμές που αναγράφονται στη σελίδα περιγραφής του retreat είναι σε ευρώ.

3) Δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων εκτός από την περίπτωση που εμείς ακυρώσουμε το retreat έως τις 30 Ιουνίου. Η προκαταβολή σας, κρατά τη θέση σας και χρησιμοποιείται για όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κράτηση της (κρατήσεις ξενοδοχείων/εκδρομών, βιντεοσκόπησης/φωτογράφισης κ.λπ.). Σε ορισμένες έκτακτες περιπτώσεις, η Skycrew Circus Arts μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο για επιστροφή χρημάτων, αλλά αυτό αποφασίζεται εκείνη τη στιγμή από την ομάδα μας.

4) Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε το retreat σε οποιαδήποτε περίσταση. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα το ακυρώσουμε μετά τις 30 Ιουνίου εκτός από λόγους «ανωτέρας βίας» που περιλαμβάνουν πόλεμο, πολιτικές αναταραχές, απεργίες, επιδημίες, φυσική και τεχνική καταστροφή, τρομοκρατική δραστηριότητα,  αναπόφευκτα τεχνικά προβλήματα μεταφοράς, πυρκαγιά και ακραίες καιρικές συνθήκες. Δεν θα καταβληθεί αποζημίωση όταν η αλλαγή ή η ακύρωση οφείλεται σε Ανωτέρα Βία.

5) Είναι δικής σας ευθύνη να έχετε επαρκή ταξιδιωτική ασφάλιση για ατυχήματα. Η ασφάλιση σας δεν θα πρέπει να αποκλείει τυχόν προγραμματισμένες δραστηριότητες από τη στιγμή της κράτησης και για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

6) Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skycrew Circus Arts μπορεί να περιέχουν επικινδυνότητα. Με την αποδοχή των όρων, οι πελάτες αναγνωρίζουν τους εγγενείς και πιθανούς κινδύνους του retreat που έχουν επιλέξει. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν περιστατικά που μπορεί να προκύψουν και είναι εκτός του ελέγχου μας. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς και τους νόμους των χωρών στις οποίες ταξιδεύουν. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για προσωπικό τραυματισμό σας, θάνατο ή ζημιές εκτός από βαριά αμέλεια ή δόλο από μέρους μας. Συμφωνείτε να πληρώσετε για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε στις εγκαταστάσεις ή τον εξοπλισμό μας, στους υπαλλήλους μας και σε τυχόν τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες για εμάς.

7) Δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων από τις εγκαταστάσεις ή τα οχήματά μας. Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων σας, ωστόσο δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε.

8) Τα εργαστήρια, οι περιηγήσεις με το ιστιοπλοϊκό και η επαγγελματική φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση προσφέρονται από συνεργάτες μας. Σε καμία περίπτωση η Skycrew Circus Arts ή/και οι συνεργάτες της δε μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για μη ικανοποιητικές συνθήκες οποιασδήποτε δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων καιρικών συνθηκών, δυσμενών κλιματικών συνθηκών ή άλλων φυσικών συνθηκών εκτός του ελέγχου μας. Παρόλα αυτά, εάν είναι εφικτό, θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα κατάλληλα ώστε να ανταπεξέλθουμε σε τυχόν τέτοιες συνθήκες.

9) Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς σε συγκεκριμένους προορισμούς για τη διευκόλυνση σας. Η επιβίβαση σας σε αυτά τα οχήματα γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό που προκαλείται από τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

10) Εάν έχετε εξειδικευμένες ανάγκες ή ειδικές ιατρικές παθήσεις, όπως αλλεργίες, σωματική ή πνευματική αναπηρία κ.λ.π., τότε παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν από την έναρξη του retreat. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιονδήποτε τραυματισμό, θάνατο, ατύχημα ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ανωμαλίας που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα μη ενημέρωσης μας από εσάς.

11) Με την αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, αποδέχεστε ότι τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται στη βάση δεδομένων της Skycrew Circus Arts. Η Skycrew Circus Arts δεν θα πουλήσει ούτε θα μεταβιβάσει τέτοιες προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους. Η Skycrew Circus Arts μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για σκοπούς εσωτερικού μάρκετινγκ, διαφήμισης ή προσφοράς προϊόντων/υπηρεσιών. Ακόμη, διατηρούμε το δικαίωμα να φωτογραφήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε οποιαδήποτε στιγμή του retreat τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες και να δημοσιεύσουμε αυτές τις φωτογραφίες και βίντεο για λόγους μάρκετινγκ. Τέλος, διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα και στις φωτογραφίες και βίντεο που θα προκύψουν από την επαγγελματική φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση της Τετάρτης.

Δημιουργήσαμε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις για να είναι σαφείς και ξεκάθαροι. Μέσω αυτών θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι θα περάσετε υπέροχα με ασφάλεια. Έχοντας αυτό υπόψη, ελπίζουμε να κατανοήσετε το σκεπτικό μας πίσω από τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις. Με την εγγραφή σας στο retreat έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει προσεκτικά με ΟΛΟΥΣ τους όρους και προϋποθέσεις.


Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε απευθείας με την ομάδα μας. Πληροφορίες επικοινωνίας θα βρείτε στην καρτέλα επικοινωνία της παρούσας ιστοσελίδας.