Skycrew circus arts η πρώτη σχολή σύγχρονου τσίρκο στην Καλαμάτα τέχνες τσίρκου παραστατικές

Aerial Acrobatics Retreat Kalamata 2023 24-30 Ιουλίου

Aerial Retreat – Γενική περιγραφή: Ζήστε μια εντυπωσιακή εβδομάδα εντατικής προπόνησης, δημιουργικού παιχνιδιού, επικής περιπέτειας και ταυτόχρονης χαλάρωσης, μπαίνοντας στη αεικίνητη εναέρια οικογένεια της Skycrew Circus Arts. Φωλιασμένο στο γραφικό και γαλήνιο περιβάλλον της Καλαμάτας, μιας παραθαλάσσιας πόλης της Πελοποννήσου, αυτό το retreat έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα εμπειρίας με εισηγήτρια την Κυριακή Μπαΐλη, η οποία θα διδάσκει σε καθημερινά εργαστήρια Aerial Silks, Rope, Straps, ευλυγισίας και κατακόρυφων. Δεν πρέπει να χάσετε τις αξέχαστες εκδρομές, όπως μπάνιο, ηλιοθεραπεία, περιήγηση και εναέρια ακροβατικά με ιστιοπλοΐκό, βιντεοσκόπηση με φόντο μεσαιωνικά μνημεία, συναυλίες, ένα διασκεδαστικό waterline jam και την εμπειρία της ομορφιάς που έχει να προσφέρει η Καλαμάτα και ο Μεσσηνιακός κόλπος. Αναζωογονήστε την ψυχή σας με τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ αναπτύσσετε τις δεξιότητες σας υπό την καθοδήγηση μιας από τις καλύτερες προπονήτριες της Ευρώπης.

For English, press the flag icon

Οι εγγραφές ΑΝΟΙΞΑΝ!

Πριν την εγγραφή σας, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Η Κυριακή Μπαϊλη κρέμεται ανάποδα σε ένα εναέριο σχοινί. Kiriaki Baili is hanging upside down from an aerial rope

Λίγα λόγια για την Κυριακή

Η Κυριακή Μπαΐλη έζησε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, μετακομίζοντας αργότερα στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Ασχολείται με τα εναέρια ακροβατικά από το 2012 και ξεκίνησε να διδάσκει το 2018 σε διάφορα στούντιο εναέριας ακροβατικής, εργαστήρια και σεμινάρια σε όλη την
Ελλάδα, μεταδίδοντας τις γνώσεις και την αγάπη της για τα εναέρια ακροβατικά και τις δυναμικές μεταβάσεις στον αέρα.

Το 2022 άνοιξε το δικό της στούντιο στην Αθήνα, το Momentum Aerial Acrobatics. Οι κύριες εξειδικεύσεις τις είναι τα Aerial RopeStraps, και Silks, ενώ ασκεί επίσης στατικό trapeze, κατακόρυφα και Vinyasa Yoga.

Ως περφόρμερ έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα, με πιο πρόσφατο το 12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, το TEDx Λαμίας, το Handmade and Recycled Festival, Συλλογή Bodytalk F/‘22-23. Το βίντεό της “Aerial Straps – Bageion” παρουσιάστηκε στο SESC São Paulo International Circus Festival 2021, στο Athens Video Dance Festival 2022 και στο Akropoditi Dance Festival 2022.

Πρόγραμμα Aerial Acrobatics Retreat 2023

Δευτέρα: Η ημέρα περιλαμβάνει αναχώρηση από την Αθήνα με αυτοκίνητα (σημείο παραλαβής Momentum Aerial Acrobatics, ώρα 09:00), άφιξη στο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και Check-In. Στη συνέχεια θα γίνει μία περιήγηση στην πόλη της Καλαμάτας και επιστροφή στο ξενοδοχείο για φαγητό. Ακολουθεί μπάνιο στην κεντρική παραλία της πόλης και το απόγευμα τρίωρο εργαστήριο στον κήπο του ξενοδοχείου.

Τρίτη: Η μέρα ξεκινά με πρωϊνό στο ξενοδοχείο και τρίωρο εργαστήριο. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν σε ιστιοπλοϊκό που θα κατευθυνθεί στη γραφική παραλία της Στούπας στην μεσσηνιακή Μάνη για ένα απολαυστικό μπάνιο. Το ιστιοπλοϊκό θα είναι αρματωμένο κατάλληλα για εναέρια ακροβατικά πάνω από το νερό.

A woman doing aerial hoop over the sea

Τετάρτη: Μετά το πρωϊνό, το ιστιοπλοϊκό μας θα πάει τους συμμετέχοντες στην παραθαλάσσια πόλη της Μεθώνης. Θα ακολουθήσει τρίωρη επαγγελματική βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση εναερίων ακροβατικών πάνω από τη θάλασσα, με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο της Μεθώνης. Στην βιντεοσκόπηση θα περιλαμβάνονται και πλάνα από drone.

Aerial view of the castle of Methoni in Greece

Πέμπτη: Πρωϊνό στο ξενοδοχείο και η μέρα ξεκινά με τρίωρο εργαστήριο. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν στο ιστιοπλοϊκό μας, το οποίο θα τους μεταφέρει σε μία ειδική τοποθεσία στο Ακρογιάλι Αβίας, όπου εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας Slackline πάνω από το νερό, αλλά και να απολαύσουν καφέ, φαγητό ή ποτό στο beach bar Hobo.

Φωτογραφία Slackline από drone με τον Βαγγέλη Κρόμπα να ισορροπεί πάνω από τη θάλασσα της Μαντίνειας

Παρασκευή και Σάββατο: Και οι δύο μέρες ξεκινούν με πρωϊνό και τρίωρα εργαστήρια. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα και ελεύθερη ώρα έως τις 20:00 το βράδυ. Έπεται αναχώρηση για το χωριό Άρις Μεσσηνίας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες του 13ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας. Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει τρίποδας εναερίων ακροβατικών ελεύθερος προς χρήση κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα!

Panoramic view form a concert during the 12th Kalamata Street Festival

Κυριακή: Η τελευταία μέρα του retreat ξεκινάει με πρωϊνό και Check-Out από το ξενοδοχείο. Πριν τον αποχαιρετισμό μας όμως και την αναχώρηση για την Αθήνα, θα ακολουθήσει ένα τελευταίο τρίωρο εργαστήριο στον κήπο του ξενοδοχείου.

A girl doing aerial sling on an aerial rig at the garden of Vista Marina hotel

Συνοπτικό πρόγραμμα Aerial Acrobatics Retreat

Description of the schedule of the Kalamata Aerial Retreat

Κόστος και παροχές

Το κόστος του Aerial Acrobatics Retreat Kalamata 2023 είναι 999 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:

1) Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Vista Marina με θέα την Μαρίνα της Καλαμάτας

2) Πρωϊνό για τις ημέρες Τρίτη με Κυριακή

3) 5 γεύματα όπως αυτά αναφέρονται στο συνοπτικό πρόγραμμα

4) Την μετακίνηση προς και από την Καλαμάτα

5) 2 σνακ και νερό για την ημέρα της βιντεοσκόπησης

6) Τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την ημέρα της επαγγελματικής βιντεοσκόπησης/φωτογράφισης

7) Όλες τις μετακινήσεις εκτός από τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο στην ελεύθερη ώρα (14:00-20:00), εκτός αν ο προορισμός αποφασιστεί ομόφωνα από τους συμμετέχοντες.

8) Όλα τα εργαστήρια

9) Τις περιηγήσεις με το ιστιοπλοϊκό και τη χρήση του Slackline

10) Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και τη χρήση του τρίποδα

Περί εργαστηρίων

Το 7-ήμερο retreat θα προσφέρει ένα εύρος εργαστηρίων που στόχο θα έχουν να δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξασκήσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στα Aerial SilksRope και Straps, καθώς και στα κατακόρυφα και την ευλυγισία.

Εργαστήρια εναερίων ακροβατικών:  

Το retreat θα ξεκινήσει με εργαστήρια που επικεντρώνονται στην προετοιμασία του σώματος για τα εναέρια ακροβατικά, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεις προετοιμασίας για οικοδόμηση δύναμης και ευλυγισίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την κίνηση του σώματος στον αέρα μέσω μιας σειράς εργαστηρίων που έχουν σχεδιαστεί για τη διδασκαλία διαφορετικών τεχνικών και στυλ των εναέριων τεχνών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στη χορογραφία, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να δημιουργήσουν μία τελευταία σύνθεση. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος εναέριος ακροβάτης, αυτό το retreat θα προσφέρει κάτι για όλους, επιτρέποντας σας να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο σε ένα υποστηρικτικό και συνεργατικό περιβάλλον.

Εργαστήριο κατακόρυφων:

 

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει με ασκήσεις προετοιμασίας και κινητικότητας για την προετοιμασία του σώματος για το κατακόρυφο. Οι συμμετέχοντες θα επικεντρωθούν στην οικοδόμηση μυϊκής μνήμης και στην κατάκτηση του σωστού σχήματος για την βέλτιστη ευθυγράμμιση του σώματος. Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει επίσης άλλες στάσεις στηρίξεων, όπως με τους αγκώνες και το κεφάλι, για να ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσφορία από την αναστροφή. Αυτό το εργαστήριο προσφέρει ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για τους συμμετέχοντες όλων των επιπέδων για να βελτιώσουν την τεχνική τους στο κατακόρυφο και να αναπτύξουν τη συνολική τους δύναμη και ισορροπία. 

Εργαστήριο ευλυγισίας:

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου ευλυγισίας, οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ασκήσεις δυναμικής και στατικής ευλυγισίας για να βελτιώσουν το εύρος
κίνησής τους. Το εργαστήριο θα καλύψει τη σημασία του να έχεις ένα δυνατό και ευλύγιστο σώμα και θα προσφέρει μια ποικιλία ασκήσεων που μπορούν να εξασκηθούν ανεξάρτητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές για σωστές διατάσεις και κινητικότητα, οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν στην τακτική προπονητική τους ρουτίνα. Είτε θέλετε να αυξήσετε την ευλυγισία σας είτε απλά να τη διατηρήσετε, αυτό το εργαστήριο είναι κατάλληλο για άτομα όλων των επιπέδων.